POLL: CSA îşi face echipă. Pe cine vei susţine? Pe Steaua lui Becali sau pe Steaua Armatei?

POLL: CSA îşi face echipă. Pe cine vei susţine? Pe Steaua lui Becali sau pe Steaua Armatei?

E război total între Gigi Becali şi Armată! CSA a anunţat oficial că, din sezonul viitor, va exista o nouă echipă Steaua! Tu pe cine vei susţine?

13 mai 2016

5 comentarii la acest articol To “POLL: CSA îşi face echipă. Pe cine vei susţine? Pe Steaua lui Becali sau pe Steaua Armatei?”

  1. Se va numi STEAUA BUCURESTI nu FCSB.Pacat ca Armata strica toata imaginea Stelei construita in ani de zile cu trofee si performante.Nu e de condamnat Becali in totalitate pentru ca nu orice patron ar baga asa multi bani in echipa,cumpara tot ce e mai bun in fotbalul romanesc si nu numai.Din pacate la pretentiile armatei nu se poate sa se ajunga la o intelegere…adica becali baga bani in echipa si e normal sa isi scoata investitia..un profit iar armata vrea acei bani fara sa se implice financiar la echipa…

  2. Ce echipa sa faca acesti parveniti care sustin ca reprezinta armata Romaniei.cu banii cui fac ei echipa ? Cu banii mei?ai tai?ai nostrii?singurul lucru pe care il reprezinta acesti „domni”nu e armata Romana.Ei reprezinta doar rusinea si nesimtirea aratata fata de noi cetatenii acestui stat,acestei tari ROMANIA ale caror drepturi au jurat sa le reprezinte sa sa le apere.In schimb ei”acesti domni” nu fac decat sa aduca rusine si prejudicii acestei tari ROMANIA

  3. Noi nu avem bani sa modernizam armata si iei ii risipesc pe procese…De unde bani de echipa generalilor?voi stiti cat costa o echipa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca