Previziuni șocante: „Pe Mirel Rădoi îl așteaptă iadul!”

Previziuni șocante: „Pe Mirel Rădoi îl așteaptă iadul!”

Fost antrenor la Steaua, Ilie Stan nu vede cu ochi buni viitorul echipei. Faptul că trebuie să plece din Ghencea, tehnicianului i se pare cel mai mare impediment în calea performanței.

Ilie Stan a trecut prin aceleași experiențe atunci când a fost antrenorul Stelei. Echipa se antrena la Mogoșoaia, era mereu plecată pe drumuri și jucătorii resimțeau din plin oboseala. „Trebuie să recunosc că îl compătimesc pe Mirel Rădoi, deoarece nu este bine să treacă încă de la începutul meseriei pe care şi-a ales-o din această vară, prin ce am trecut eu la Steaua. Consider că nu poţi să-ţi faci treaba la paremtri de performanţă dacă tu stai mai mereu plecat pe drumuri”, a spus Ilie Stan pentru fanatik.ro.

În opinia fostului jucător și antrenor al Stelei, pe Rădoi îl așteaptă vremuri extrem de grele: „Credeţi că lui Rădoi îi va face Gigi Becali un palat special? Credeţi că lui Rădoi îi va construi Gigi Becali terenuri de antrenament doar pentru el? Nici vorbă! Pe Mirel îl aşteaptă iadul, iar eu cred că sub nici o formă el nu s-a gândit că până la urmă Armata o să evacueze Steaua din Ghencea.

2 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca