Rădoi a explicat de ce s-a înscris la Şcoala de Antrenori din Moldova. Când va deveni şi în acte antrenorul Stelei

Rădoi a explicat de ce s-a înscris la Şcoala de Antrenori din Moldova. Când va deveni şi în acte antrenorul Stelei

Mirel Rădoi a confirmat pe site-ul oficial al Stelei faptul că va face şcoala de antrenori în Moldova.

Rădoi ar putea deveni şi în acte antrenorul Stelei din 5 octombrie, dată la care va începe cursurile de antrenori în Moldova. Condiția obligatorie de înscriere în Moldova este diploma de absolvire a studiilor medii. Cursurile ar dura până în decembrie 2016.

„Este adevărat că voi urma cursurile Școlii de Antrenori din Republica Moldova. Am avut de ales între Moldova și Școala de Antrenori de la Coverciano, din Italia. Am preferat să merg la Chișinău, deoarece este mai aproape de casă, în timp ce în Italia se schimbă în mod constant orașul în care se țin cursurile și mi-ar fi luat mai mult timp să mă deplasez. În plus, la cele doua şcoli, diploma de Bacalaureat reprezintă doar un criteriu de punctaj, nu și unul obligatoriu.

Nu fac nimic ilegal, astfel că nu mi se pare normal să se vorbească despre complicități. Se poate verifica acest lucru, iar Federația Română de Fotbal și Federatia Moldovenească de Fotbal pot confirma faptul ca nu am avut niciodată intenția de a ascunde ceea ce fac. Dacă sunt o persoană care nu obișnuieste să facă publice toate acțiunile sale, nu înseamnă că le ascund. Nu păcălesc pe nimeni și nici nu am intenția de a o face! Doresc doar să urmez cursurile unei școli de antrenori și să obțin licențele necesare pentru a practica această meserie”, a explicat Rădoi.

28 septembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca