Rădoi face anunțul mult așteptat de fani! Care sunt țintele Stelei pentru Liga Campionilor

Rădoi face anunțul mult așteptat de fani! Care sunt țintele Stelei pentru Liga Campionilor

Mirel Rădoi recunoaște că Steaua are nevoie de întăriri pentru a se califica în grupele Ligii Campionilor. Tehnicianul ”roș-albaștrilor” spune că mai are nevoie în special de atacanți.

Mirel Rădoi și-a convins nașul să-i mai aducă cel puțin un atacant, însă admite că Steaua este descoperită pe trei posturi. Fostul căpitan al formației patronate de Gigi Becali și-a convins nașul să investească în trei transferuri care ar fi vitale pentru echipa pe care o antrenează.

“Chiar acum am întîrziat puţin pentru că am vorbit cu cineva. Discutam despre un atacant care din păcate a plecat în Anglia. Mai avem nume de rezervă, importante. Sunt 3 poziţii pe care mai vrem 3 jucători. Am urmărit 20 de atacanţi. Piovaccari este una dintre variante. Hamza şi Tade sunt nume de luat în calcul. Keşeru ar putea să fie un nume important atît pentru echipa naţională, cât şi pentru Steaua. Are o situaţie foarte delicată, aici vorbim din punct de vedere financiar, atât suma lui de transfer, cât şi salariul”, a a dezvăluit Rădoi, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor. Fostul simbol al Stelei a făcut un apel și la fani.

”Trebuie să găsim o cale de mijloc şi să îi aducem pe fani înapoi. Avem mare nevoie de ei. Ştiu asta de când eram jucător. Eu sunt convins că dacă vor reveni, nu ne vor înjura, ne vor încuraja până la capăt”, a mai afirmat Mirel Rădoi.

3 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca