Rădoi: „Nu am făcut presiuni, dar nu vreau să fiu antrenor fără licență. Mi se pare normal să studiez ani de zile pentru asta”

Rădoi: „Nu am făcut presiuni, dar nu vreau să fiu antrenor fără licență. Mi se pare normal să studiez ani de zile pentru asta”

Mirel Rădoi spune că nicio clipă nu s-a gândit că poate fi antrenorul Stelei fără a deține licența PRO. Fostul căpitan al Stelei spune că deși momentan profită de o situație, pe viitor va face totul pentru a obține această diplomă.

Mirel Rădoi are planuri mărețe în ceea ce privește cariera de antrenor. Deși momentan este extrem de criticat pentru că antrenează fără a avea forme legale, consideră că este normal ca și el, precum alți antrenori, să treacă prin băncile școlii.

„Cu siguranță, poate moral nu este normal, să spunem așa. Eu nu vreau să fiu antrenor fără licență și voi continua studiile, indiferent cât ar dura, doi, trei, patru ani, ca să-mi iau licența. Nu am făcut presiuni, nu am apelat la absolut nimeni să mi se dea această licență gratuit. Sunt mulți colegi de-ai mei care au studiat ani de zile pentru a obține această licență și cu siguranță și eu voi urma această cale”.

Rădoi este extrem de optimist și este convins de faptul că bogata carieră internațională îl va ajuta în îndeplinirea obiectivului. Acesta a dezvăluit și care a fost motivul pentru care a acceptat această postură, deși nu are deloc experiență în acest domeniu.

„Pe de altă parte, că poate pentru mine va fi mai ușor prin prisma meciurilor jucate la echipa națională sau alte aspecte fotbalistice care au fost, nu depinde doar de mine, pentru că au fost și alți fotbaliști în această situație. Am vrut să încep cariera de antrenor, iar atunci când mi s-a oferit, știam că mulți jucători vor pleca de la Steaua, și am vrut să facem un lot, nu neapărat pe ideile mele, ci pe cele ale Stelei”, a mai spus fostul internațional.

26 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca