Răspunsul lui Dan Petrescu a venit, iar șefii lui ASA s-au enervat!

Răspunsul lui Dan Petrescu a venit, iar șefii lui ASA s-au enervat!

Dan Petrescu trage de timp. Deși cei din conducerea lui ASA Târgu Mureș au anunțat că astăzi antrenorul le va da răspunsul final în ceea ce privește preluarea echipei, acesta nu a venit. „Bursucul” a mai cerut o perioadă de răgaz, în speranța unei oferte mai tentante.

ASA Târgu Mureș încă nu a reușit să-l convingă pe Dan Petrescu. Fostul fotbalist al lui Chelsea se află în tratative avansate cu un club din străinătate, dar mai are de pus la punct câteva detalii, motiv pentru care i-a pus „on hold” pe ardeleni. Presa din Rusia scrie că „Bursucul” este la un pas de Kuban Krasnodar, echipă pe care a mai antrenat-o în perioada 2009-2012. „În proportie de 99%, marţi voi semna cu Târgu Mureş dacă nu mă înţeleg luni cu o echipă din străinătate”, spunea tehnicianul săptămâna trecută.

Astăzi le-a transmis însă mureșenilor să mai aștepte două zile, lucru care nu le-a convenit șefilor vicecampioanei, conform unor informații apropiate clubului. Viceprimarul Claudiu Maior le-a dezvăluit apropiaților că dacă nici după această perioadă Petrescu nu va da un răspuns ferm, clubul va începe discuțiile cu un alt antrenor.

9 iunie 2015

Un comentariu To “Răspunsul lui Dan Petrescu a venit, iar șefii lui ASA s-au enervat!”

  1. I know this site provides quality depending articles and extra information, is there any other site which offers these kinds of things in quality?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca