Război total între Ganea și Rapid. Tehnicianul e acuzat de FURT! Mesajul clubului giuleștean!

Război total între Ganea și Rapid. Tehnicianul e acuzat de FURT! Mesajul clubului giuleștean!

Ionel Ganea continuă să se războiască cu fosta sa echipă, Rapid. După ce l-a criticat în termeni duri pe Valerii Moraru, tehnicianul e acum acuzat de furt!

„Rapidul, în momentul de față, e foarte dezorganizat și n-are nicio bază financiară. Pe vremea mea era aceeași poveste… Că bagă bani, bagă bani… Dar, Valerii Moraru băga apă și lua bani!”, a declarat Ganea. Antrenorul a primit însă o reacție virulentă din partea clubului giuleștean.

„Nu ezitați de fiecare dată atunci când presa vă bagă în seamă să vă luați de Rapid și de conducerea clubului. Aruncați cu fraze și cuvinte pe care nu întotdeauna le cunoașteți înțelesul. Nu mai aveți pe cine alerga și strânge de gât și vreți să vă descărcați nervii pe clubul nostru. Și sunteți supărat pe noi deoarece la plecarea din club ați luat “doar” trei salarii în avans și un laptop al clubului și ne-ați lăsat mulți jucători ceruți de dumneavoastră ce nu au putut face față rigorilor primei divizii? Lăsați Rapidul în pace, care cu bune cu rele a supraviețuit datorită suporterilor și a celor ce îi conduc destinele în acest moment. Este prima și ultima oară când replicăm la răutățile pe care le lansați. De acum încolo vă ignorăm!”, se arată pe site-ul Rapidului.

8 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca