Reghe a reacționat după ce Becali l-a dat din nou de gol: „S-ar putea să aibă o surpriză”

Reghe a reacționat după ce Becali l-a dat din nou de gol: „S-ar putea să aibă o surpriză”

Laurențiu Reghecampf i-a oferit replica lui Gigi Becali, după ce latifundiarul a dezvăluit echipa Stelei în meciul cu Gaz Metan. Partida va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe Look TV.

Tehnicianul vicecampioanei le-a pregătit mai multe surprize medieșenilor. „Este posibil orice, veți vedea la Mediaș. Alibec și Gnohere sunt foarte buni, i-am dorit pe amândoi. Știm sigur că vom juca cu o echipă care se va apăra. Cred eu că va fi o solutie să jucăm cu cei doi, pentru că vom avea nevoie de jucători de forță. V-am mai spus că nu mă deranjează ce spune patronul, l-am rugat doar să nu mai dea echipa. Dar, s-ar putea ca cei de la Mediaș să aibă o surpriză și să nu joace niciunul dintre ei. Gnohere nu este 100% refăcut, mai are nevoie de timp, dar sunt și multe lucruri pozitive”, a declarat Reghe.

„Îmi doresc ca Steaua să fie pe primul loc”

Reghecampf a ținut să precizeze că steliștii vor face tot posibilul să câștige la Mediaș, chiar dacă asta înseamnă că vor da o mână de ajutor lui Dinamo în lupta la play-off. „Gaz Metan este o surpriză pentru mine. Trebuie să fim atenţi şi să mergem foarte bine pregătiţi şi să câştigăm meciul. Se vor mobiliza foarte mult, iar stadionul o să fie plin. O să fie o altă atmosferă şi jucătorii vor avea o altă reacţie. Vor da totul ca să câştige meciul cu Steaua. Anul trecut, Dinamo a declarat că va face tot posibilul ca Steaua să nu câştige campionatul. Vă aduceţi foarte bine aminte de meciurile cu Astra. Pe mine mă interesează meciul cu Gaz Metan. Îmi doresc ca Steaua să fie pe primul loc. Dinamo s-a bucurat foarte mult după meciurile câştigate împotriva noastră. Nu este problema mea ceea ce se întâmplă la Dinamo”, a precizat antrenorul vicecampioanei.

Echipa probabilă: Niță – Bălașa, Tamaș, Moke, Momcilovic – Pintilii, Muniru – Jakolis, Alibec, De Amorim – Gnohere

24 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca