Reghe acuză: „Am deranjat pe cineva de la Federaţie. Suntem vânaţi!”

Reghe acuză: „Am deranjat pe cineva de la Federaţie. Suntem vânaţi!”

Laurenţiu Reghecampf a privit din lojă, alături de Gigi Becali, meciul pe care Steaua l-a câştigat în faţa Viitorului, scor 3-0.

Tehnicianul se declară neîndreptăţit după suspendarea primită după meciul cu Dinamo. Reghe va sta în tribună şi la partida cu Pandurii, din etapa viitoare. „E greu să stai în tribună. Le mulțumesc celor din Comisie, e un nonsens să fii suspendat doar că am cerut explicații. Cred că sunt singurul antrenor care e suspendat două etape. Probabil pentru că urmează meciul cu Pandurii și am deranjat pe cineva de la Federație”, a răbufnit Reghecampf.

„Ştiu că suntem vânaţi”

Antrenorul campioanei a continuat cu acuzele: „Am fost nevoiți să improvizăm, pentru că pregătisem echipa cu Stanciu, apoi am schimbat toată echipa. Eu la Comisie l-am auzit pe domnul Balaj spunând de ce m-a suspendat. Pentru un protest al meu. La regulament scrie că un antrenor trebuie să protesteze de mai multe ori pentru a fi eliminat. O să încercăm să facem un apel, ceva, să pot sta pe bancă la următorul meci. Altfel trebuie să apelez la alte chestii. Știți foarte bine că Edi Iordănescu a dat indicații echipei la pauza meciului când era suspendat. Dar văd că nu se mai sesizează nimeni când Edi a greșit foarte grav. Știu că suntem vânaţi”.

23 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca