Reghe dă vina pe gazon pentru remiza cu Dinamo! Atac dur la adresa primarului Capitalei

Reghe dă vina pe gazon pentru remiza cu Dinamo! Atac dur la adresa primarului Capitalei

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit la finalul jocului cu Dinamo. Tehnicianul s-a plâns de calitatea gazonului din Ştefan cel Mare şi i-a atacat din nou pe oficialii Primăriei Capitalei. 

„Un meci de Cupă, un meci în care noi am încercat să jucăm mai mult. Trebuia să marcăm din prima repriză şi ne făceam jocul mult mai uşor. Echipa a reacţionat foarte bine după meciul cu CSMS Iaşi, mă bucur foarte mult că jucătorii care vin după o perioadă de inactivitate au jucat bine. Sunt nemulţumit de faptul că am ratat foarte multe ocazii simple. Cred că alta este problema: nu se poate juca pe un asemenea gazon. Terenul este impracticabil pentru o echipă ca Steaua, care încearcă să paseze. Este păcat că nu putem juca pe Arena Naţională. Nu pot fi de acord cu primarul interimar, dânsul conduce un oraş foarte mare şi ar trebui să rezolve această problemă”, a declarat Reghecampf la Sport.ro.

Tehnicianul Stelei a explicat şi de ce nu s-a bazat pe Marica în meciul cu Dinamo. „Marica nu a fost în lot pentru că jucăm din trei în trei zile. Ciprian s-a antrenat foarte bine, avea nevoie de pregătire. Cred că duminică va fi pe teren şi sper să marcheze. Sperăm ca duminică să avem fanii lângă noi. Am avut o discuţie, vom vedea ce se va întâmpla”, a precizat Reghe.

3 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca