Reghecampf, pe făraş! Becali negociază cu familia Iordănescu

Reghecampf, pe făraş! Becali negociază cu familia Iordănescu

Zilele lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Stelei sunt numărate. Cu toate că patronul Becali pare liniştit în timpul interviurilor, în ciuda rezultatelor extrem de slabe pe care le-a înregistrat echipa sa în ultima vreme, adevărul e altul.

Conform Prosport, latifundiarul s-a săturat de Reghe şi este în discuţii avansate cu Edi şi Anghel Iordănescu pentru a prelua vicecampioana. „Tata Puiu” are varianta de a ajunge director tehnic la Steaua, în timp ce fiului său i s-a propus funcţia de antrenor.

Din păcate pentru Becali, şi din fericire pentru Reghe, cel puţin deocamdată, cei doi membri ai familiei Iordănescu nu par încântaţi de o revenire la Steaua. Conform sursei citate, Anghel Iordănescu nu mai vrea să revină în fotbal, în timp ce Edward Iordănescu nu ar accepta niciodată să fie o simplă marionetă pe banca echipei, aşa cum s-a întâmplat deja de nenumărate ori în istoria clubului patronat de Becali.

Mai mult, Becali se teme că odată cu concedierea lui Reghecampf ar putea provoca o adevărată revoltă în sânul lotului, fiind cunoscut faptul că majoritatea fotbaliştilor de la echipa roş-albastră sunt impresariaţi de Anamaria Prodan, soţia tehnicianului.

16 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca