Revoluție la Dinamo! Rednic a anunțat cine pleacă din Ștefan cel Mare

Revoluție la Dinamo! Rednic a anunțat cine pleacă din Ștefan cel Mare

Calificați în penultimul act al Cupei Ligii, dinamoviștii visează deja la o finală cu Steaua. Mircea Rednic a tăiat, însă, elanul jucătorilor săi: „Poate unii dintre ei nici nu vor mai fi atunci la Dinamo!”.

„Puriul” e decis să facă mai multe schimbări în iarnă la Dinamo, pentru a spori șansele la titlu ale „câinilor”. „Jucătorii nu au voie să se gândească acum la finala cu Steaua în Cupa Ligii, trebuie să se gândeacă doar la meciul cu Târgu Mureş. Poate unii dintre ei nici nu vor mai fi până la meciul cu Steaua. Mă refer la jucătorii care au oferte. Eu nu prea am vorbit despre asta, dar au fost doi impresari şi în urmă cu două săptămâni, la meciul cu Astra, şi a fost o ofertă pentru un fotbalist. Dar au plecat repede. Vor veni și la meciul de mâine. Nu ştiu pentru cine au venit”, a declarat Rednic.

Cosmin Matei și Dorin Rotariu sunt fotbaliștii care au șanse mari să prindă un transfer în străinătate. Cei doi sunt curtați de mai multe echipe din Europa.

16 octombrie 2015

2 comentarii la acest articol To “Revoluție la Dinamo! Rednic a anunțat cine pleacă din Ștefan cel Mare”

  1. Super-oportunitate de castig la domiciliu! Avem nevoie de cei mai seriosi oameni, pentru cel mai serios program de lucru la domiciliu! Cerinte: varsta minima de 18 ani, cunostinte minime de folosire a calculatorului, de lucru cu documente word si pdf, de navigare pe internet, de utilizare a email-ului. Oferim instruire gratuita, pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa solicite detalii la adresa de email: iulicrinuta@yahoo.com sau adresa de facebook Crina si Iulian Dimache-Sima

  2. Castiga bani! In premiera absoluta la nivel mondial! Castiga bani si bucura-te de timpul tau liber! Un nou sistem, impecabil de eficient, te ajuta sa-ti cladesti un viitor mult mai bun! Castiga bani cu cel mai revolutionar program de lucru part-time la domiciliu! Te ajutam pas cu pas sa castigi! Cere acum detalii la adresa de email: kimble_the_best@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca