Rezultat-bombă în Ștefan cel Mare! Dinamo, îngenuncheată de Chiajna. Fanii i-au scandat demisia lui Andone

Rezultat-bombă în Ștefan cel Mare! Dinamo, îngenuncheată de Chiajna. Fanii i-au scandat demisia lui Andone

Concordia Chiajna a produs surpriza în Ștefan cel Mare, unde a câștigat cu 1-0 în fața lui Dinamo.

Prima ocazie a partidei a aparținut dinamoviștilor. Nistor a șutat periculos de la marginea careului de 16 metri, dar Bălgrădean a reușit să respingă (‘7). Buleică putea deschide scorul în minutul 11, dar a ratat preluarea deși se afla într-o poziție ideală. La reluare, Cristescu a scăpat singur cu Brănescu, dar goalkeeper-ul gazdelor a reușit să pareze (’24). Mijlocașul oaspeților și-a luat revanșa spre finalul primei reprize, când a punctat pentru 1-0, cu o lovitură de cap la colțul scurt.

„Câinii” au ripostat periculso ]na ctul secund. Lazăr a lovit transversala din interiorul careului (’52). Trupa lui Săndoi a marcat și golul al doilea, dar reușita lui Pena a fost anulată pe motiv de offside (’54).

Dinamo a forțat golul egalizator pe final de meci, dar defensiva Concordiei a rezistat eroic. Lazăr a fost ghinionistul serii. Mijlocașul a nimerit din nou bara, cu capul, și a irosit astfel șansa de a aduce măcar un punct în tabăra echipei sale (’90).

Nemulțumiți de jocul formației din Ștefan cel Mare, fanii „câinilor” i-au cerut demisia lui Ioan Andone. Tehnicianul a părut și el vizibil afectat de scandările suporterilor.

24 septembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca