Scandal înainte de Astra – Dinamo! „E o lipsă de caracter ieşită din comun!”

Scandal înainte de Astra – Dinamo! „E o lipsă de caracter ieşită din comun!”

Meciul Astra – Dinamo va fi arbitrat de Marcel Bîrsan, arbitru care a avut un conflict în trecut cu antrenorul Marius Şumudică.

Tehnicianul Astrei a luat foc la aflarea veştii şi nu a uitat să-i înţepe pe dinamovişti. „O să se spună că mă apuc să latru înainte de meci, ca să atrag atenţia. Mă întreb dacă e normal la aşa meci să-l trimiţi pe Bîrsan, când îi ai pe Haţegan, Balaj, Tudor, Kovacs, Marius Avram, Colţescu şi Radu Petrescu? La cel mai tare meci din etapă nu trimiţi cel mai bun arbitru? Sper să nu se întâmple nimic aiurea la meci, prefer să mi se spună că sunt paranoic, decât să pierd pe mâna arbitrajului. Când o minge loveşte mâna unui jucător, domnul Bîrsan nu interpretează la fel ca majoritatea. Şi mă mai bântuie un gând şi nu pot să tac. Sper ca domnul Costantin Anghelache să nu mai aibă nicio treabă cu Dinamo”, a răbufnit antrenorul la DigiSport.

Anghelache nu a rămas dator şi a răspuns supoziţiilor lui Şumudică. „Eu nu am mai călcat în birourile clubului Dinamo din 27 aprilie 2015. Se poate descoperi că nu am schimbat nici măcar o frază cu arbitrii din ultimii trei ani. Ceea ce îi flutură unuia sau altuia prin cap e direct corelat cu caracterul pe care-l poartă. E o lipsă de caracter ieşită din comun”, a replicat fostul conducător al „câinilor roşii”, conform gsp.ro.

27 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca