Ultima oră
Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice

Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21573048/1/dinamo-bucuresti-fc-voluntari-play-out-superliga-superbet-26-04-2024-2.jpg

Dinamo a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Superligii.

„Câinii” au rămas pe loc direct retrogradabil după egalul cu ilfovenii, iar situaţia lor nu arată deloc bine în acest moment, cu doar 2 meciuri rămase în play-out.

În formula de start a lui Dinamo în duelul de astăzi s-au aflat nu mai puţin de 9 străini, plus spaniolul Iglesias care care a fost introdus pe teren în minutul 59.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Vasile Miriuţă a dat de pământ cu departamentul de scouting al clublui din „Ştefan cel Mare” şi este de părere că jucătorii străini aduşi în ziua de azi în România nu şi-ar fi găsit locul nici măcar pe bancă pe vremuri.

„Nu e problema asta că au venit străini. Şi noi am fost în străinătate. Dar am mai spus-o, vin nişte străini care acum vreo 10-15 ani nu aveau ce să caute în vestiar la CFR, la Dinamo, nici la Timişoara, la Vaslui.

Şi sunt unii care vin, iau banii şi pleacă la sfârşit. Pentru că am văzut şi astăzi nişte jucători la Dinamo, că nu pot să îi numesc fotbalişti, care voiau să facă preluare şi sărea mingea 4 metri din ei. Am văzut 9 străini, şi încă o dată vă spun, că nu e nicio problemă că vin străini. Dar să vină străinii buni, care să merite să joace la Dinamo.

Dacă vă aduceţi aminte, am văzut aia cu scouting-ul că s-au urmărit 2000 de jucători să vină la Dinamo. Şi ce aţi adus din ăia 2000? M-am sătuart de bătutul ăsta pe taste la computer şi să vezi jucători pe Youtube. Du-te frate şi vezi jucătorii live când vrei să îi aduci. Nu urmări 2000 de jucători şi iei 10, care sunt morţi toţi. Şi uită-te unde e Dinamo.” , a declarat Vasile Miriuţă, la Prima Sport

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele