Se face transferul verii! Un fotbalist cu 120 de meciuri în La Liga vine în România

Se face transferul verii! Un fotbalist cu 120 de meciuri în La Liga vine în România

Rapid a retrogradat în liga secundă, dar patronul Valerii Moraru nu se lasă doborât. Finanțatorul giuleștenilor a anunțat că va aduce întăriri și garantează că echipa va promova încă din primul sezon în Liga 1.

Formația de sub Podul Grant este gata să dea o adevărată lovitură pe piața transferurilor și negociază cu spaniolul Antonio Galdeano Benitez, cunoscut și ca Apono. Acesta a mai fost dorit de giuleșteni și în primăvară, însă mutarea era oricum prevăzută pentru lunile următoare. ”Ne-am cu Apono, un mijlocaş la construcţie de care avem nevoie. Avem acordul lui, urmează să semnăm contractul şi din vară va veni la noi. Va fi jucătorul Rapidului pentru doi ani”, anunța Moraru, care a dezvăluit că s-a consultat cu Săpunaru și Oriol înainte de a negocia cu ibericul.

În vârstă de 31 de ani, fotbalistul spaniol a evoluat ultima dată a evoluat la El Palo, iar de-a lungul timpului a mai jucat în La Liga la Malaga, Zaragoza și Las Palmas. cea mai prolifică a fost perioada petrecută la Malaga, unde a strâns 120 de meciuri și a marcat de 15 ori. Însă Apono nu este singura țintă a giuleștenilor. Valerii Moraru mai negociază și cu fundașul central Davide Grassi, care a jucat în sezonul trecut la VfL Osnabruck. În același timp, finanțatorul Rapidului susține că patru dintre stranierii aduși în iarnă vor continua să joace și în liga secundă. Aritz Lopez Garay, Luis Gomes Kikas, Joao Coimbra și Ricardo Alves și-au dat deja acordul și vor pune umărul la promovarea echipei.

25 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca