Se îngroaşă gluma la Dinamo! „Câinii”, la al doilea eşec consecutiv. Andone, out?

Se îngroaşă gluma la Dinamo! „Câinii”, la al doilea eşec consecutiv. Andone, out?

Dinamo e tot mai departe de primele locuri ale clasamentului, după ce elevii lui Ioan Andone au pierdut la Botoşani, scor 1-2.

„Fălcosul” aşteaptă acum verdictul patronului Negoiţă, pentru a afla dacă va continua pe banca „haitei”.

În Moldova, spectatorii au avut parte de un meci nebun, cu peste zece cartonaşe galbene, un cartonaş roşu şi câte o bară în contul fiecărei combatante. Gazdele au fost aproape de gol la torpila lui Roman de la peste 30 de metri, dar transversala s-a opus (‘8). Dinamo a replicat prin Maric, dar şi jucătorul oaspeţilor a luat la ţintă bara (’21).

Un minut mai târziu, Romera şi-a trimis mingea în proprie poartă, după o centrare a lui Elek (’22). Bucureştenii au restabilit egalitatea, prin Rotariu (’52), după un corner executat perfect de Lazăr. Vaşvari a înscris golul victoriei moldovene în minutul 72, după un penalty dictat eronat de arbitrul Rusandu (’72). Totodată, Palic a fost eliminat eronat în urma acestei faze.

În ultimele zece minute ale partidei, nervii au atins cote alarmante pe teren, iar arbitrul Rusandu a scăpat jocul din mână, împărţind peste 10 cartonaşe galbene în cele două tabere.

Cu trei înfrângeri în 11 etape, Dinamo ocupă locul 5 în clasament, cu 16 puncte. FC Botoşani a urcat pe poziţia a treia, cu 19 puncte, la patru lungimi distanţă de liderul Steaua.

1 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca