Se simte vânat: „S-a făcut un caz Marius Şumudică. E deja prea mult”

Se simte vânat: „S-a făcut un caz Marius Şumudică. E deja prea mult”

Sursa foto: gsp.ro

Marius Șumudică a devenit un „client fidel” al Comisiei de Disciplină. Tehnicianul urmează să fie din nou audiat, dar de această dată din cauza gesturilor obscene pe care le-a făcut la meciul Steaua – Astra, 1-0, din Cupa Ligii.

Vestea că ar putea fi suspendat, l-a scos din minţi pe Şumudică. „N-am primit nicio citație până acum. Aștept să văd ce mi se va transmite din partea juristului clubului. Totuși, nu cred că se va întâmpla să fiu suspendat. Nu am nimic oficial, dar am auzit că sesizarea a fost făcută de secretarul general al FRF și nu mi se pare normal. Mă voi uita și eu la respectivele gesturi, ca să văd dacă sunt elocvente. Cred că e prea mult deja. S-a făcut un caz Marius Șumudică”, a acuzat tehnicianul, conform DolceSport.

„Ar trebui să se ia măsuri împotriva tuturor care fac gesturi obscene și au scandări huliganice. Au fost meciuri care au fost oprite din cauza scandărilor făcute de fani. Au fost jucători care au scuipat și antrenori care s-au îmbrâncit. Atunci nu s-a mai sesizat nimeni. Astea nu sunt gesturi huliganice și obscene?”, a răbufnit Șumudică.

 

17 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca