VIDEO Sevilla s-a încoronat regina Europei, după o finală de infarct cu Liverpool!

VIDEO Sevilla s-a încoronat regina Europei, după o finală de infarct cu Liverpool!

Sursa foto: uefa.com

Sevilla a cucerit pentru a cincea oară Europa League, după ce s-a impus cu 3-1 în faţa lui Liverpool, la capătul unui meci de infarct!

Englezii au deschis primii scorul, prin Sturridge, care a marcat un gol de generic. Atacantul a punctat cu exteriorul din interiorul careului, la colţul lung (’35).

Repriza a doua a fost la discreţia spaniolilor, care au reuşit să înscrie de trei ori. Gameiro a egalat la 1-1, după nici 17 secunde de la începutul actului secund! Coke a aruncat tribunele în aer, după ce a dus scorul la 2-1, cu un şut fabulos de la 16 metri, la capătul unei faze superbe creată de colegii săi (’64).

Căpitanul andaluzilor a rezolvat ecuaţia învingătoarei în minutul 70, când a reuşit „dubla”, cu o execuţie din apropiere. Deşi asistentul a ridicat fanionul, centralul partidei, Jonas Eriksson, a validat reuşita lui Coke, în ciuda protestelor „cormoranilor”.

Liverpool a sperat într-o revenire miraculoasă, la fel ca în meciul cu Dortmund, însă apărarea spaniolilor s-a achitat impecabil de sarcini.

VEZI AICI GOLURILE PARTIDEI

18 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca