Șoc în cantonamentul Stelei! „Martinus s-a întors la Botoșani”

Șoc în cantonamentul Stelei! „Martinus s-a întors la Botoșani”

Deși a fost la un pas de Steaua, cele două cluburi înelegându-se, transferul lui Martinus Quenten nu s-a realizat. Negocierile s-au blocat la salariul jucătorului, iar acesta se va întoarce în cantonamentul moldovenilor.

Martinus Quenten încă nu este jucătorul Stelei și ar putea să nici nu fie. Fotbalistul nu s-a înțeles cu Gigi Becali la salariu, iar acesta revine la Botoșani. Informația a fost dezvăluită de președintele moldovenilor, Cornel Șfaițer: „Ieri s-au blocat negocierile dintre jucător și Steaua. Am auzit că nu s-au înțeles la salariu și la clauza de reziliere. Din ce am aflat, Steaua îi oferea 10.000 de euro pe lună.
Aseară mi s-a spus că nu se mai face. Azi trebuie să îi cumpărăm bilete de avion lui Martinus, care va sosi în cantonamentul din Austria”, a spus acesta la Dolce Sport.

Oficialul botoșănenilor a explicat și cum s-au derulat negocierile cu Gigi Becali: „Noi am cerut 250.000 de euro pentru el și 25% dintr-un viitor transfer, dar am mai renunțat la pretenții și am cerut 200.000 de euro”.

17 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca