Şoc în Cupa Ligii! Dinamo, umilită de Chiajna!

Şoc în Cupa Ligii! Dinamo, umilită de Chiajna!

Concordia a făcut un mare pas către finala Cupei Ligii, după ce a câştigat manşa tur cu Dinamo, scor 3-0. Adrian Falub şi-a salvat postul, pentru moment!

Chiajna a deschis repede scorul, în minutul 5. Milevskyi a punctat cu capul din doar câţiva metri, după o centrare excelentă a lui Bucurică! Ucraineanul putea să bifeze „dubla” la jumătatea primei reprize, când a şutat milimetric pe lângă poartă (’25). „Câinii” au replicat prin Bartalsstovu (’33) şi Gnohere (’42), însă aceştia nu l-au putut învinge pe Bălgrădean.

Ilfovenii au detonat bomba în startul actului secund, când Obodo a dus scorul la 2-0, după o acţiune frumoasă purtată de Purece şi Milevskyi (’52)! Pena a fost şi el aproape de gol, mingea expediată de atacant trecând la o palmă de bara porţii lui Râmniceanu (’59).

Dinamoviştii au răspuns timid, prin Bicfalvi, care a trimis pe lângă din interiorul careului (’73). Marc şi-a încercat şi el norocul, dar Bălgrădean a reţinut fără probleme mingea reluată din voleu de fundaş (’86). La niciun minut, Pena a aruncat în aer tribunele, după ce a punctat pentru 3-0, cu o lovitură de cap imparabilă! A fost de altfel ultima ocazie a partidei, una care va fi cu greu uitată de trupa lui Mircea Rednic!

10 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca