Șoc la FIFA! Blatter a cedat! Și-a anunțat demisia din fruntea forului mondial!

Șoc la FIFA! Blatter a cedat! Și-a anunțat demisia din fruntea forului mondial!

Joseph Blatter a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte al FIFA. Un Congres Excepţional al FIFA va avea loc în curând pentru desemnarea succesorului.

Elvețianul a fost reales, vineri, pentru a cincea oară președinte al FIFA. Contracandidatul său, Prinţul iordanian Ali bin Al Hussein, s-a retras din cursă încă din primul tur de scrutin. „M-am gândit serios la președinția mea și la cei 40 de ani petrecuți de mine la FIFA. Iubesc FIFA mai mult ca orice. Mandatul meu nu pare să aibă suportul tuturor. De aceea v-am chemat aici. Voi organiza un Congres Extraordinar pentru a mă înlocui din funcția de președinte. Trebuie să limităm mandatele și durata acestora. M-am luptat pentru aceste schimbări, dar eforturile mele au fost contracarate”, a declarat Blatter, care se află la conducerea FIFA din 1998.

FIFA se confruntă cu un uriaş scandal de corupţie, după ce justiţia americană a pus sub acuzare 14 persoane, printre care doi vicepreşedinţi și șapte oficiali ai forului mondial.

2 iunie 2015

Un comentariu To “Șoc la FIFA! Blatter a cedat! Și-a anunțat demisia din fruntea forului mondial!”

  1. Citeste la timp ca sa nu intelegi prea tarziu – spune un intelept! Susţineţi-vă scopurile şi planurile cu perseverenţă şi hotărâre – zice un altul. De fiecare dată când vizualizaţi scopul propus ca fiind deja îndeplinit, vă intensificaţi dorinţa şi credinţa că acesta poate fi realizat. Ceea ce vedeţi, este ceea ce obţineţi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul POZITIV la adresa de email pozitiv_kst@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca