Spectacol total la Giurgiu! Astra a petrecut toată noaptea, dar a câștigat clar cu Dinamo

Spectacol total la Giurgiu! Astra a petrecut toată noaptea, dar a câștigat clar cu Dinamo

Astra a măturat pe jos cu Dinamo, deși giurgiuvenii erau campioni de mai bine de o zi și au sărbătorit, conform zvonurilor, până la 6 dimineața în ziua partidei!

Oaspeții au deschis scorul prin Palic, după un contraatac (’16), și toată lumea se aștepta la un festival de goluri din partea „câinilor” împotriva unor giurgiuveni euforici. Junior Morais nu a fost de acord și a egalat cu un șut la colțul lung (’31). Dinamoviștii au preluat iarăși conducerea prin Lazăr, care a trimis la colțul lung, de la marginea careului (’42).

A urmat o repriză încredibilă a Astrei, elevii lui Șumudică reușind să înscrie de trei ori! Alibec a restabilit egalitatea cu un șut pe sub Cerniauskas, după o pasă excelentă primită de la Lovin (’47), după care Ioniță i-a adus pe giurgiuveni în avantaj, după o combinație de excepție cu Alibec (’56). Ioniță a reușit „dubla”, după o pasă perfectă venită de la același Alibec (’64). Tabela arăta un incredibil 4-2 pentru Astra, iar majoritatea pariorilor puteau să-și arunce biletele la gunoi!

Asta demonstrează că merită cu prisosință titlul de campioană în acest sezon, mesajul lui Marius Șumudică pentru telespectatori fiind elocvent: „Suntem prea buni”. În urma victoriei giurgiuvenilor, Steaua și-a securizat locul secund în clasament, iar acum toată lumea așteaptă marile bătălii din Liga Campionilor.

2 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca