Steaua a făcut show cu Ujpest! Reghe visează la un nou titlu!

Steaua a făcut show cu Ujpest! Reghe visează la un nou titlu!

Steaua a câștigat cu 2-0 amicalul cu Ujpest, grație golurilor marcate de Stanciu (’31) și Adi Popa (’85).

Campioana a început în forță partida. Hamroun putea deschide scorul în două rânduri, dar de fiecare dată defensiva adversă a scăpat cu fața curată (‘7, ’13). Algerianul a contribuit și la faza din care a rezultat golul înscris de Nicușor Stanciu, care a punctat cu latul din doar câțiva metri (’31). Stanciu putea bifa „dubla” după doar câteva minute, însă a șutat în bara transversală din interiorul careului (’36).

Adi Popa a semnat ultima ocazie a partidei, după ce a trimis milimetric pe lângă (’45+1). Toșca a fost și el aproape de gol în startul actului secund, însă mingea expediată de acesta s-a scurs peste poartă (’49). Maghiarii s-au remarcat doar prin Hazard, fratele mult mai celebrului Eden, de la Chelsea. Fotbalistul lui Ujpest a șutat periculos din interiorul careului, dar Carp a reușit să devieze balonul în ultimul moment (’62). A venit rândul lui Cojocaru să pareze. Goalkeeper-ul stelist a intervenit excelent, în două rânduri, din fața jucătorilor adverși (’72).

Finalul meciului a aparținut trupei pregătite de Laurențiu Reghecampf. Stanciu a executat foarte bine o lovitură liberă din partea dreaptă, direct pe poartă, dar goalkeeper-ul lui Ujpest a avut un reflex pe măsură (’79). Cel care a închis tabela a fost Adi Popa. Servit excelent de Onțel, mijlocașul a luat o acțiune pe cont propriu și a finalizat impecabil, la colțul lung (’85).

Echipa de start a Stelei: Niţă (’46 Coocaru) – Râpă, Papp (’46 Momcilovic), Varela (cpt), Toşca (’56 Carp) – Muniru (’63 Popadiuc), Pintilii (’76 Onţel) – Adi Popa, Stanciu, Hamroun (’76 Ştefănescu) – Bawab (’76 Ştefănescu).

 

26 ianuarie 2016

Un comentariu To “Steaua a făcut show cu Ujpest! Reghe visează la un nou titlu!”

  1. BRAVO STEAUA MECIUL CU YOUNG BOYS A FOST DOAR INCALIZIREA STEAUA DE ACUM INCEPE SA JOACE BINE SA VAZUT SI IN MECIUL CU UJPEST HAI STEAUA FORTA STEAUA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca