Steaua a ratat un transfer de senzație! Becali, nervos: „Să se ducă în străinătate!”

Steaua a ratat un transfer de senzație! Becali, nervos: „Să se ducă în străinătate!”

Steaua a ratat încă un super transfer! După ce l-a adus pe Dennis Man, vicecampioana României a vrut să-l achiziționeze, tot de la UTA Arad, pe Adrian Petre.

Atacantul de 18 ani impresionează în acest sezon, în Liga a 2-a. Petre a reușit 9 goluri și un assist în 7 meciuri, fiind unul dintre cei mai în formă jucători români. Fotbalistul este curtat de mai multe echipe din străinătate, dar și din România, printre care și Steaua.

Helmuth Duckadam a recunoscut că vicecampioana României s-a interesat de serviciile jucătorului cotat la 50.000 de euro conform transfermarkt.de. „L-am urmărit pe Petre la loturile naționale. Noi am reușit cu greu să-l transferăm pe Dennis Man. Petre e un jucător de perspectivă, de ce nu, se poate un eventual transfer. Dar știți că atunci când se interesează Steaua de un jucător i se dublează prețul”, declara Duckadam în urmă cu o lună.

Becali, reacție nervoasă!

Adrian Petre ar putea ajunge însă în Serie A, unde este dorit cu insistență de Genoa. Puștiul nu este străin de Italia. În urmă cu doi ani a dat probe la Fiorentina, grupare care a dorit să-l transfere, însă fotbalistul a refuzat pe motiv că la UTA avea mai multe șanse să joace. „Îl vor formaţii din străinătate? Atunci să se ducă în străinătate!”, a răbufnit Gigi Becali, la Digisport.

22 noiembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca