Steaua, chinuită de ultima clasată! Trupa lui Reghe, evoluție ștearsă cu Timișoara. Bourceanu, eliminat!

Steaua, chinuită de ultima clasată! Trupa lui Reghe, evoluție ștearsă cu Timișoara. Bourceanu, eliminat!

Steaua a câștigat cu mari emoții disputa cu ACS Poli Timișoara, scor 1-0, la capătul unui meci în care bănățenii au avut cele mai mari ocazii.

Prima repriză a fost controlată de vicecampioni. „Roș-albaștrii” au început în forță meciul. Boldrin l-a testat pe Straton cu un șut din preajma punctului cu var, însă goalkeeper-ul oaspeților a reușit să respingă (‘5). Cel care a perforat poarta bănățenilor a fost Adi Popa. Mijlocașul a reluat cu efect din interiorul careului, la colțul scurt, execuție care l-a surprins pe Straton, rămas fără replică (’33). Adi Popa putea bifa „dubla” înainte de pauză, dar a trimis peste, după o pasă excelentă a lui Boldrin (’44).

Steaua a redus din turație în actul secund. Ovidiu Popescu i-a oferit pe tavă o pasă lui Drăghici, dar atacantul Timișoarei a șutat pe lângă dintr-o poziție ideală (’68). Oaspeții au reușit totuși să marcheze, dar golul a fost anulat pe motiv de offside, eronat însă! Artean a tras din afara careului, mingea l-a lovit pe Bărbuț, după care a intrat în poartă. Reluările TV arată clar că mijlocașul timișoarei nu se afla în afara jocului în momentul execuției (’74)! Șeroni a fost și el aproape de egalare, trimițând milimetric alături, cu capul (’81).

Trupa lui Reghe nu a contat deloc în atac în repriza secundă! Drăghici a tras puțin alături din doar câțiva metri, spre disperarea colegilor săi (’85). Ca tacâmul să fie complet, Bourceanu a văzut direct cartonașul roșu pentru o intrare dură asupra lui Neagu (’90+3). S-a terminat 1-0, rezultat care-i permite Stelei să revină pe primul loc în clasament, cu 40 de puncte după 21 de etape.

17 decembrie 2016

Un comentariu To “Steaua, chinuită de ultima clasată! Trupa lui Reghe, evoluție ștearsă cu Timișoara. Bourceanu, eliminat!”

  1. Se simte nevoia unei schimbări la Looktv. Înlocuiți comentatorii mincinoși și părtinitori,comentatori care incită la violență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca