Steaua, de neoprit! Campionii au făcut spectacol la Iaşi

Steaua, de neoprit! Campionii au făcut spectacol la Iaşi

CSMS Iaşi nu a reuşit să o încurce pe Steaua, iar campionii au continuat seria impresionantă de victorii consecutive în campionat.

Steaua a avut prima ocazie în minutul 12, atunci când Caparco a prins şutul slab al lui Adi Popa. Oaspeţii puteau primi lovitură de la 11 metri în minutul 31, în urma unui fault comis în careu asupra lui Chipciu, dar arbitrul Balaj a acordat corner pentru echipa pregătită de Mirel Rădoi. Steaua a primit, în cele din urmă, un penalty în minutul 33, dar centralul partidei a revenit asupra deciziei.

Steaua a deschis scorul prin Chipciu, după o pasă bună a lui Kharja (’48). Moldovenii puteau egala spre finalul partidei, dar Piccioni şi Boiciuc nu au reuşit să trimită mingea în poartă din centrul careului, după o respingere greşită a portarului Niţă (’77). Tahar i-a liniştit pe fanii campioanei, după ce a trimis în poartă din doi metri, după o pasă excelentă venită de la Stanciu (’79). Ultimele minute au fost de infarct, după ce Vasile Gheorghe a înscris cu capul pentru gazde (’90+1), însă Iaşiul s-a trezit mult prea târziu şi Steaua s-a impus cu 2-1.

Steaua rămâne pe locul secund în clasament, cu 25 de puncte, în timp ce ieşenii ocupă poziţia a 10-a în clasament, cu 13 puncte.

3 octombrie 2015

Un comentariu To “Steaua, de neoprit! Campionii au făcut spectacol la Iaşi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca