Steaua e gata să ia gratis un fotbalist de Premier League! Rădoi insistă pentru el: ”Nașule, n-avem voie să-l ratăm și pe ăsta”

Steaua e gata să ia gratis un fotbalist de Premier League! Rădoi insistă pentru el: ”Nașule, n-avem voie să-l ratăm și pe ăsta”

Campioana negociază pentru Marcel Gecov, fotbalist care a evoluat în retur la Rapid, iar acum este liber de contract. Cehul care a jucat și la Fulham, în Premier League, ar veni gratis în Ghencea.

Steaua a ratat pe rând aproape toate țintele fixate de patronul Gigi Becali, însă e pe cale să dea o lovitură. Mirel Rădoi insistă pe lângă Gigi Becali să-l aducă pe Marcel Gecov. Transferul acestuia n-ar costa nimic, pentru că este liber de contract, după ce înșelegerea sa cu Rapid a expirat la finele lunii trecute. În plus, cehul nu are pretenții exagerate.

Fotbalistul de 27 de ani a avut un salariu de 10.000 de euro în Giulești, așa că banii nu ar trebui să fie o problemă în realizarea mutării. Marcel Gecov s-a făcut remarcat și în Liga 1 și a marcat chiar împotriva ”roș-albaștrilor” un gol decisiv care a adus victoria Rapidului în fața Stelei (1-0). ”Nașule, pe ăsta n-avem voie să-l ratăm. E fotbalist bun și nu costă nimic, plus că cere un salariu decent”, a spus Rădoi. Gecov mai este dorit de Dinamo, Astra și Pandurii Târgu Jiu.

VEZI și Va fi transferul verii! Un argentinian de la Inter ajunge la Steaua!

20 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca