Steaua i-a găsit deja înlocuitor lui Tănase! A fost comparat cu Ibrahimovic și Sânmărtean!

Steaua i-a găsit deja înlocuitor lui Tănase! A fost comparat cu Ibrahimovic și Sânmărtean!

Campioana României se va despărți de Cristian Tănase, care pleacă chiar astăzi în China la noua sa echipă, Tianjin Teda. Gigi Becali a obținut un milion de euro în schimbul jucătorului.

Steaua nu va resimți prea mult lipsa lui ”Dodel”, pentru că Gigi Becali i-a găsit deja un înlocuitor. Un alt Tănase, Florin, poate ajunge în această vară la Steaua. Fotbalistul celor de la Viitorul a mai fost în vizorul ”roș-albaștrilor” și în urmă cu un an, însă mutarea nu s-a mai concretizat, pentru că trupa din Ghencea nu l-a putu vinde atunci pe Cristi Tănase.

”Seamănă ca stil de joc cu Sânmărtean. Are o foarte mare personalitate în joc, deși e tânăr”, îl caracteriza Bogdan Argeș Vintilă. Și Gică Hagi are doar cuvinte de laudă la adresa puștiului originar din Găești. ”Poate ajunge un mare fotbalist. Are chiar tot ce-i trebuie, mai e nevoie doar să se maturizeze”, spunea ”Regele”. La rândul său, Adrian Iencsi, care l-a avut ca junior, l-a comparat chiar cu Zlatan Ibrahimovic!

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani este cotat la un milion de euro, însă Viitorul l-ar ceda la un preț mult mai mic, în virtutea bunelor relații dintre Hagi și Gigi Becali. Astfel, patronul Stelei ar face o importantă economie și ar rămâne cu mai mult de jumătate din milionul primit pe Cristi Tănase, bani din care ar putea să aducă și un atacant de clasă. Component al naționalei U21 și cu o prezență și în naționala mare condusă de Anghel Iordănescu, Florin Tănase s-a declarat de acord cu mutarea la Steaua.

4 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca