Steaua nu-şi mai revine! Campioana a obţinut doar o remiză cu ASA Târgu Mureş

Steaua nu-şi mai revine! Campioana a obţinut doar o remiză cu ASA Târgu Mureş

Continuă criza la Steaua. După eşecurile cu Dinamo şi Astra, campioana României spera să se revanşeze cu o victorie în faţa lui ASA Târgu Mureş, dar nu a reuşit decât o remiză pe Cluj Arena, scor 1-1.

Prima mare ocazie a partidei a aparţinut Stelei. Tade a reluat cu capul puţin peste, din doar câţiva metri (’26). Carp nu a găsit nici el cadrul porţii din interiorul careului (’31). Stanciu a avut şi el golul în bocanc, dar a nimerit bara, după o acţiune personală de toată frumuseţea (’37). Cel care a spart gheaţa a fost Filip. Mijlocaşul a deschis scorul cu un voleu, după o fază superbă creată de stelişti (’41). Stanciu putea să majoreze diferenţa pe tabelă după doar câteva minute, dar Stăncioiu s-a aflat la post (’45).

Muştruluiţi la cabine de Bergodi, mureşenii s-au trezit în actul secund. Costa a restabilit egalitatea în minutul 48, după un contraatac-şcoală al gazdelor. Campioana a replicat tot prin Stanciu, care a şutat peste dintr-o poziţie bună (’63). Stăncioiu şi-a salvat echipa de la un gol ca şi făcut, după ce a intervenit miraculos la lovitura de cap expediată de Hamroun (’67). Oaspeţii au solicitat penalty în minutul 87, după un duel între Brandan şi Râpă, dar Ovidiu Haţegan a lăsat jocul să continue. S-a terminat 1-1, rezultat care nu avantajează însă nicio echipă.

2 decembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca