Steaua poate face în sfârșit marele transfer! Vedeta unei rivale a făcut anunțul: ”E o opțiune foarte bună pentru mine”

Steaua poate face în sfârșit marele transfer! Vedeta unei rivale a făcut anunțul: ”E o opțiune foarte bună pentru mine”

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Toto Tamuz, însă israelianul mai are și alte oferte. Atacantul celor de la Petrolul mai este dorit în Franța și Turcia.

Toto Tamuz a anunțat că va lua o decizie în zilele următoare în privința viitorului său și spune că Steaua reprezintă o posibilă destinație. ”Steaua este o opțiune foarte bună pentru mine. Am mai multe oferte, o să mă gîndesc în aceste zile să iau o decizie pentru că nu este o decizie ușoară. Steaua m-a vrut și în trecut, am discutat mult și cu agentul meu, dar nu a fost să fie. Poate va fi de data asta, dar orice e posibil în fotbal”, a declarat Tamuz la Dolce Sport.

Totuși, lucrurile nu sunt atât de simple precum ar părea la prima vedere. Steaua are o concurență serioasă, pentru că mai multe cluburi din Franța și Turcia au pus ochii pe atacantul israelian cu origini nigeriene. ”Cred că lucrurile vor fi mai bune pentru mine dacă merg mai departe și o să vedem. Încă nu știu unde o să merg pentru că mai am oferte din Turcia și Franța, multe oferte bune și sper ca lucrurile să fie mai bune pentru mine”, a adăugat Tamuz.

Atacantul celor de la Petrolul a mai fost dorit de Steaua și în iarnă, însă cele două cluburi nu s-au înțeles. Situația este diferită în prezent, pentru că prahovenii au datorii foarte mari la jucător și i-au promis că îl vor lăsa să plece liber de contract, din cauza faptului că nu îi mai pot plăti salariul și restanțele.

3 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca