Steaua poate rata un jucător care era ca și rezolvat. „Dacă nu achită, transferul a picat”

Steaua poate rata un jucător care era ca și rezolvat. „Dacă nu achită, transferul a picat”

Steaua a oficializat până acum doar transferul lui Jean Sony Alcenat. Negocierile cu Paul Anton încă nu sunt finalizate, iar Martinus Quenten va efectua mâine vizita medicală la Steaua, dar actele se vor semna cu o singură condiție: ca Steaua să achite într-o singură tranșă banii.

Steaua este pe cale să perfecteze și cel de-al doilea transfer al verii. Martinus Quenten se va alătura mâine lotului Stelei, dar actele de transfer se vor semna doar dacă Steaua achită până miercuri suma de 200.000 de euro plus TVA, jucătorul nu mai ajunge sub comanda lui Mirel Rădoi.

„Noi ne-am înțeles cu Steaua pentru 200.000 de euro. Marţi, jucătorul va face vizita medicală la Steaua, dar dacă steliştii nu vor achita suma de transfer într-o singură tranşă plus TVA-ul, până cel târziu miercuri, transferul pică şi Martinus nu merge în Ghencea”, a declarat Cornel Șfaițer, pentru fanatik.ro.

În acest moment, Quenten Martinus se află în Cuba, acolo unde naţionala Curacao dispută un meci de baraj pentru accederea în preliminariile din zona CONCACAF pentru calificarea la Campionatul Mondial din Rusia.

15 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca