Steaua tremură! Avertismentul pentru campioni: „Luați bătaie de la Trencin”

Steaua tremură! Avertismentul pentru campioni: „Luați bătaie de la Trencin”

Steaua va debuta marți în Liga Campionilor. Adversara din turul al doilea este campioana Slovaciei, Trencin, un adversar considerat mai puternic în acest moment decât echipa care s-a impus în ultimii trei ani în România.

Steaua a lăsat un gust amar în Supercupa României, cu ASA Târgu Mureș, iar acest lucru îi face pe tot mai mulți oameni de fotbal să fie sceptici în privința traseului din Liga Campionilor. Portarul ceh Milor Buchta, care acum joacă la Sigma Olomuc, avertizează în privința forței slovacilor. Echipa sa a fost învinsă cu 6-1 de campioana Slovaciei.

„Cred că Steaua o să ia bătaie, fiindcă se văd pierderile suferite în ultimul an. Acum a mai plecat și Tănase! N-o văd bine deloc pe campioana voastră! Trencin e foarte bună, o formație cu mulți jucători străini”, a spus Buchta, conform gsp.ro.

Cehul consideră că Trencin se întărește de la an la an și investițiile vor aduce și performanță. În opinia fostului goal-keeper al lui Gaz Metan și al Rapidului, politica de transferuri a Stelei este una falimentară.

„Cred că în curând va deveni o prezență constantă în Champions League! Spun asta pentru că investește constant. Patronul olandez și-a adus conaționali în echipă și în staff, caută în permanență fotbaliști tineri pe care să-i crească și să-i vândă. Când cedează un jucător, aduce mereu unul măcar la fel de bun! Practic, Trencin s-a tot întărit în ultimii doi ani. Dovadă că a fost vicecampioană în 2014 și campioană în 2015. Steaua doar vinde, rar reușește să ia fotbaliști la fel de buni precum cei pe care îi cedează”, a mai spus Buchta, conform sursei citate.

11 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca