Steaua tremură! O echipă din Liga I vrea să îi sufle titlul în acest sezon!

Steaua tremură! O echipă din Liga I vrea să îi sufle titlul în acest sezon!

Cosmin Contra l-a dat de gol pe Gică Hagi! „Îşi doreşte titlul”, insistă fostul fotbalist.

Deşi „Regele” este cumpătat în declaraţii şi nu doreşte să pună o presiune suplimentară pe umerii jucătorilor săi, „Guriţă” a mărturisit că toată lumea la Viitorul se gândeşte la titlul de campioană, sau, în cel mai rău caz, o clasare pe podium la finele acestui campionat.

„Steaua a suferit, are nevoie nu doar de Dinamo ca să-şi crească nivelul, are nevoie şi de Rapid, şi de Petrolul, şi de multe alte echipe. Chiar vorbeam cu Gică aseară, după meciul din Cupă cu Ripensia, şi mi-a spus că îşi doreşte să se bată cu Viitorul la primele două-trei locuri, chiar la titlu!”, a declarat Contra la Dolce Sport.

Viitorul ocupă locul secund în Liga I, cu 20 de puncte în 11 etape, la o singură lungime în urma liderului Astra Giurgiu.

26 septembrie 2015

Un comentariu To “Steaua tremură! O echipă din Liga I vrea să îi sufle titlul în acest sezon!”

  1. Castiguri complete la domiciliu! Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita, asistenta pe tot parcursul activitatii, contract legal de colaborare plus comision si tot ceea ce e necesar pentru ca dumneavoastra sa castigati bani. Solicitati acum informatii la adresa de email: isshogai2003@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca