Știm echipa! Iordănescu a rezolvat dilemele. Cu cine atacăm calificarea la Euro 2016

Știm echipa! Iordănescu a rezolvat dilemele. Cu cine atacăm calificarea la Euro 2016

Echipa națională de fotbal a României va disputa în această seară, la Belfast, un meci care ne poate califica în mare măsură biletele la turneul final de anul viitor, din Franța. Ar fi o calificare extrem de importantă, după opt ani de absență.

Partida cu Irlanda de Nord este una crucială pentru viitorul echipei naționale. Nu neapărat prin prisma faptului că un eventual rezultat negativ ne-ar scădea șansele, ci pentru că o victorie ne-ar asigura, în mare proporție, biletele la Euro.

Selecționerul Anghel Iordănescu a avut de rezolvat câteva ecuații dificile în ceea ce privește echipa de start, în condițiile în care Raț și Sânmărtean vor lipsi. Dar exeperimentatul „general” a găsit soluția. Va trimite în teren o echipă ofensivă, care să atace încă din start și să-i surprindă pe insulari. Săpunaru, Sepsi, Prepeliță și Keșeru și-au făcut loc în cele din urmă în garnitura de start.

Cum va arăta România: Tătărușanu – Săpunaru, Dr. Grigore, Chiricheş, Sepsi – Pintilii, Prepeliţă – Torje, Chipciu, Maxim – Keşeru

Rezerve: Lung jr., Bălgrădean, Papp, Tamaș, Moți, Andone, Bumba, Hoban, Vătăjelu, Popa, Stancu, Bicfalvi

13 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca