Suflă în ceafa liderului! Dinamo bate Botoşaniul şi se apropie la doar trei puncte de Astra!

Suflă în ceafa liderului! Dinamo bate Botoşaniul şi se apropie la doar trei puncte de Astra!

Dinamo s-a impus cu 1-0 în faţa Botoşaniului şi a urcat pe locul secund în clasament, cu 44 de puncte, la doar trei lungimi de liderul Astra Giurgiu!

Oaspeţii au semnat prima ocazie importantă a meciului în minutul 8, când Hadnagy a reluat milimetric pe lângă. Dinamoviştii au trimis primul şut pe spaţiul porţii abia în minutul 24, prin Gnohere, care nu l-a putut învinge însă pe Pleşca.  „Câinii” au reuşit totuşi să puncteze prin Costache (’28). Jucătorul de 17 ani a înscris după o fază superbă creată de Ekeng şi Puljic. Olteanu putea majora diferenţa pentru gazde, dar a şutat pe lângă buturile oaspeţilor (’32).

Moldovenii au fost mai periculoşi în actul secund. Martinus i-a trimis pe culoar lui Dimitrov, însă bulgarul a ratat pasa decisivă către Matulevicius, care era nemarcat în careu (’55). Ivanovici a cerut un penalty după un duel cu Hanca, însă Sebastian Colţescu a considerat că fotbalistul Botoşaniului a simulat, acordându-i astfel cartonaşul galben (’71). Martinus a avut şi el şansa golului, dar reluarea sa cu capul nu i-a creat probleme lui Cerniauskas (’85).

Dinamo a replicat prin Ekeng, care a şutat însă slab din preajma careului de 16 metri (’87). Ultima ocazie i-a aparţinut lui Matulevicius, care nu a putut profita însă de o eroare a lui Cerniauskas (’90+2).

14 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca