Şumi, în al nouălea cer! Astra a bătut West Ham şi s-a calificat în play-off-ul UEL!

Şumi, în al nouălea cer! Astra a bătut West Ham şi s-a calificat în play-off-ul UEL!

Performanţă deosebită realizată de Astra. Deşi pornea cu şansa a doua, trupa pregătită de Marius Şumudică a reuşit să treacă de mult mai titrata echipă West Ham United şi să se califice în play-off-ul Europa League, cu scorul general de 4-3.

După 2-2 în Anglia, Astra a început prost returul de la Giurgiu. Lanzini a deschis scorul pentru oaspeţi chiar în debutul partidei, cu un şut la colţul scurt (‘3). Giurgiuvenii nu s-au speriat însă. Gazdele au răspuns imediat, prin Budescu, care a nimerit bara transversală, din lovitură liberă, din lateral stânga (’15).

Atacantul nu a mai ratat ţinta în minutul 32. Decarul a egalat la 1-1, cu un şut la firul ierbii, din afara careului! Budescu avea să-şi treacă în cont „dubla” trei minute mai târziu. Fotbalistul a reluat cu latul în poartă, după o fază superbă creată de De Amorim (’35).

În repriza secundă, Astra s-a mulţumit să conserve rezultatul pe tabelă, iar tactica lui Şumudică a dat roade. West Ham a fost incapabilă să marcheze golul cu care să împingă meciul în prelungiri, astfel că giurgiuvenii au obţinut accederea în play-off-ul Europa League.

 

6 august 2015

Un comentariu To “Şumi, în al nouălea cer! Astra a bătut West Ham şi s-a calificat în play-off-ul UEL!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca