Șumi, mai tare decât Reghe! Astra a îngenuncheat Steaua la ultima fază de joc!

Șumi, mai tare decât Reghe! Astra a îngenuncheat Steaua la ultima fază de joc!

Astra s-a impus în fața Stelei cu un gol marcat de Budescu, la ultima fază de joc! Trupa lui Reghe riscă să pice pe locul 3 dacă Viitorul va câștiga, luni, pe terenul Concordiei Chiajna.

După un început mai bun al giurgiuvenilor, steliștii au replicat tăios prin Ovidiu Popescu, care a nimerit bara cu un șut din interiorul careului (’28). La reluare, Lovin a tras periculos de la 16 metri, însă Niță a reușit să respingă în corner (’34).

Repriza secundă a fost mai animată. Astra putea primi un penalty la o pătrundere a lui Daniel Niculae, care a fost agățat în careu de Tamaș, însă Radu Petrescu a dictat simulare și i-a acordat cartonașul galben atacantului de 34 de ani (’52)! După nici 4 minute, Golubovic a luat și el la țintă bara transversală din doar câțiva metri (’56)!

Replica gazdelor a venit prompt. Niță a scos incredibil, cu piciorul, lovitura de cap a lui Săpunaru, aflat într-o poziție excelentă (’58). Oaspeții au răspuns prin Achim, care a reluat alături, cu capul, deși era nemarcat în careu (’61). Budescu (’70) și Niculae (’72) au fost și ei blocați de Niță, aflat într-o formă de zile mari. Golubovic a avut o nouă șansă de a înscrie, însă a luftat incredibil din fața porții goale (’82)!

Steliștii au rămas în 10 oameni, după ce Gabi Tamaș a fost eliminat pentru cumul de galbene (’84). Trupa lui Șumudică a vrut să profite de situația creată, dar Florea nu l-a putut nici el învinge pe Niță (’89). Cel care a dat lovitura a fost Budescu. Atacantul l-a driblat cu ușurință pe Enache și l-a executat pe Niță cu un șut pe centrul porții (’90+3)! Scor final: 1-0.

11 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca