Șumi s-a săturat! Antrenorul pleacă de la Astra: „E un capitol închis, e ultima zi aici”

Șumi s-a săturat! Antrenorul pleacă de la Astra: „E un capitol închis, e ultima zi aici”

Marius Șumudică a reușit o performanță istorică pe banca Astrei Giurgiu, după ce s-a calificat în primăvara europeană în ciuda problemelor financiare de la club.

Cu toate acestea, antrenorul anunță că va pleca de la Giurgiu, fiind extrem de nemulțumit de situația existentă în sânul campioanei.

„A fost o seară minunată, nu mai pot să vorbesc! Am jucat cu o forță europeană, nu poate spune lumea că au venit cu echipa a doua. E ceva extraordinar, le doresc baftă în continuare. Am muncit mult, am reușit rezultate pe care nu le credeam. Să bați West Ham la Londra, să te califici în primăvara europeană… Nu-mi mai pot stăpâni lacrimile! E cea mai frumoasă zi din viața mea și, din păcate, ultima zi la Astra. Vom vedea cum ne putem despărți, a sosit momentul să fiu respectat. Și dacă nu voi cădea de acord cu Gaziantep, eu mă opresc în seara asta. Nu mă mai întrebați pe mine ce urmează pentru Astra. Această echipă e un capitol închis pentru mine. Am produs peste 15 milioane de euro în cadrul clubului, s-a umplut paharul. E josnic să stăm să ne rugăm să ne primim banii”, a declarat Șumudică la Sport.ro.

Tehnicianul negociază cu turcii de la Gaziantepspor, formație care e dispusă să-i ofere 40.000 de euro pe lună.

8 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca