Surpriză în Moldova! FC Voluntari, victorioasă pe terenul Botoşaniului

Surpriză în Moldova! FC Voluntari, victorioasă pe terenul Botoşaniului

FC Voluntari a obţinut o victorie importantă pe terenul Botoşaniului, scor 1-0. Ilfovenii au urcat pe locul 8 în clasament, cu 21 de puncte după 16 etape, în timp ce moldovenii ocupă poziţia a şaptea, cu 23 de puncte.

Gazdele au început în forţă partida. Willie a lovit bara cu capul, în startul meciului (’12). La reluare, moldovenii au solicitat penalty la o intervenţie la marginea careului a lui Balauru asupra lui Herghelegiu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue (’28). Contrar cursului jocului, ilfovenii au dat lovitura în prelungirile primei reprize. Ivanovici a şutat periculos de la 16 metri, Iliev a respins în faţă, de unde Bălan a îndeplinit o simplă formalitate (’45+1).

Jucătorii lui Leo Grozavu s-au jucat cu ocaziile şi în actul secund. Bordeianu a fost aproape de egalare, dar Balauru a reuşit să reţină, în doi timpi, şutul acestuia (’53). Willie a avut din nou golul în bocanc, însă a reluat peste poartă din doar câţiva metri (’57)! Roman nu a fost nici el mai norocos. Fotbalistul gazdelor a trimis puţin alături din preajma punctului cu var (’60). Willie l-a testat din nou pe Balauru pe finalul meciului, dar goalkeeper-ul Voluntariului a reţinut fără emoţii (’89). Scor final: 0-1!

18 noiembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca