Timişoara speră la salvare: ACS Poli – FC Voluntari 2-1. Hernandez, eroul bănăţenilor!

Timişoara speră la salvare: ACS Poli – FC Voluntari 2-1. Hernandez, eroul bănăţenilor!

Timişoara rămâne în cursa pentru salvarea de la retrogradare, graţie victoriei în faţa Voluntariului, scor 2-1. Ilfovenii au jucat cu doi oameni în minus, după ce Mitache şi Filipov au fost eliminaţi!

Gazdele puteau deschide scorul în minutul 16, când Ovidiu Popescu l-a pus la grea încercare pe Calancea, care a reuşit să respingă în corner mingea expediată de mijlocaşul Timişoarei. Oaspeţii au replicat prin Rus, care a vrut să-l surprindă pe Smaranda cu un şut în diagonală, dar portarul Voluntariului nu s-a lăsat păcălit (’25). Goga a avut şi el şansa golului, însă a fost blocat în ultimul moment de Ţîru (’41).

Bănăţenii şi-au arătat colţii la poarta adversă şi în actul secund. Bărbuţ a ratat incredibil din situaţie de unu la unu cu Smaranda, şutând mult peste (’55)! Ilfovenii au rămas în 10 oameni în minutul 66, după ce Mitache a văzut direct cartonaşul roşu pentru o intrare dură asupra lui Bărbuţ! Oaspeţii şi-au complicat şi mai mult situaţia, după ce şi Filipov a fost trimis la cabine de Adrian Comănescu (’76). Bulgarul l-a faultat în careu pe Bărbuţ, iar centralul nu a ezitat să-i acorde al doilea cartonaş galben şi să dicteze lovitură de la 11 metri pentru trupa lui Grigoraş. Goga a transformat penalty-ul şi a declanşat fiesta în tribune (’78).

Bucuria timişorenilor nu a durat decât 4 minute! Tudorie a egalat la 1-1, după o gafă a lui Smaranda, care a respins defectuos o minge degajată greşit de Llorente (’82). Conştienţi că pot scăpa victoria printre degete, bănăţenii au pus presiune pe adversari, iar insistenţele lor au dat roade în minutul 89. Hernandez a marcat pentru 2-1, după ce a transformat impecabil o lovitură liberă din afara careului, direct la vinclu!

10 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca