Tragedie în fotbalul românesc! Patrick Ekeng a decedat după ce a fost resuscitat mai bine de o oră!

Tragedie în fotbalul românesc! Patrick Ekeng a decedat după ce a fost resuscitat mai bine de o oră!

UPDATE 23:50: Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca, Bogdan Oprița: „Am primit un pacient în vârstă de 26 de ani care s-a prăbușit pe terenul de sport. A fost adus la noi de o ambulanță fără manevre de resuscitare. A venit în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au durat o oră și 30 de minute. Din păcate, pacientul a decedat. Nu e prima oară când se întâmplă un asemenea eveniment pe terenul de sport. Cauzele pot fi multiple. Ne pare rău că n-am putut face mai mult”.

……………………………….

Seară neagră pentru fotbalul românesc și pentru Dinamo! Patrick Ekeng, mijlocașul camerunez al celor de la Dinamo, a decedat la doar 26 de ani, după ce s-a prăbușit pe terenul de fotbal în timpul partidei dintre Dinamo și Viitorul, scor 3-3. Ambulanţa a pătruns pe teren după aproape 3 minute, iar medicii i-au acordat primul ajutor.

Fotbalistul a fost transportat la spital în stare de inconştienţă, iar după mai bine de o oră în care jucătorul a fost resuscitat, oficialii celor de la Dinamo au anunțat că Ekeng a încetat din viață! Cauza decesului este şocul cardiogen. 10 medici au încercat să-l resusciteze, în zadar însă.

Oficialii, jucătorii şi fanii dinamovişti se află la Spitalul Floreasca. Suporterii au aprins zeci de lumânări în faţa spitalului.

6 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca