Ultima lovitură dată de Rădoi la Steaua! L-a convins să semneze și mai așteaptă doar acordul clubului

Ultima lovitură dată de Rădoi la Steaua! L-a convins să semneze și mai așteaptă doar acordul clubului

Steaua a ajuns la un acord cu Sulley Muniru, care este așteptat în următoarele zile să se alăture lotului de jucători aflat sub comanda lui Mirel Rădoi.

Campioana mai trebuie să obțină doar acordul clubului cu care se află sub contract fotbalistul ganez, CFR Cluj. Șefii Stelei negociază acum cu omologii lor din Gruia, dar președintele ardelenilor, Iuliu Mureșan, a lăsat de înțeles că există toate șansele ca acest transfer să se concretizeze.

”Am avut discuţii cu cei de la Steaua pentru Muniru. Sunt mai multe lucruri de pus la punct, e vorba de bani în primul rând. Pentru un club din străinătate, Muniru ar costa 500.000-600.000 de euro, însă în România nu se pot dat aceşti bani în această perioadă. În contul transferului am putea primi anumite procente dintr-un viitor transfer al jucătorului plus unele bonusuri dacă echipa se va califica în grupele Ligii Campionilor sau cele ale Europa League”, a explicat Mureșan pentru prosport.ro. În schimb, Iuliu Mureșan a negat interesul Stelei pentru Mario Camora și a dat asigurări că portughezul va continua la CFR Cluj.

16 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca