ULTIMA ORĂ Au pierdut procesul de la TAS și nu vor juca în Liga 1

ULTIMA ORĂ Au pierdut procesul de la TAS și nu vor juca în Liga 1

CSM Râmnicu Vâlcea a pierdut procesul cu Federația Română de Fotbal și va juca și din sezonul care urmează tot în liga secundă.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat dreptate FRF în acțiunea deschisă de clubul din Râmnicu Vâlcea împotriva forului național. Șefii grupării din liga secundă s-au adresat TAS, după ce contestaseră inițial la federație, fără succes, dreptul celor de la CS U Craiova de a evolua în Liga 1. Vâlcenii au invocat atunci articolul 54 din statutul FRF, care prevede că orice club care promovează într-o ligă superioară trebuie să fi fost înființat în urmă cu cel puțin trei ani pentru a avea drept de joc.

Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal a publicat un comunicat în care anunță faptul că a câștigat procesul de la Lausanne. ”Conform deciziei pronunțate de Tribunalul Arbitral de la Lausanne, apelul formulat de Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea pe data de 10 decembrie 2014 împotriva deciziei Comisiei de Recurs a Federației Române de Fotbal din 13 noiembrie 2014 a fost desființat. Ca urmare a deciziei TAS, Clubul Sportiv Municipal Râmnicu a fost obligat la plata a 1.000 de franci elvețieni către Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal pentru cheltuieli de judecată”.

4 iunie 2015

Un comentariu To “ULTIMA ORĂ Au pierdut procesul de la TAS și nu vor juca în Liga 1”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca