Ultima oră! Florentin Petre a dezvăluit la ce echipă va juca Patrick

Ultima oră! Florentin Petre a dezvăluit la ce echipă va juca Patrick

Florentin Petre a ţinut să facă precizări privind situaţia lui Patrick Petre, intrat în ultimele şase luni de contract cu Dinamo. 

„Patrick a trecut printr-o perioadă foarte grea şi poate merită mai mult. Mâine sau poimâine vom rezolva situaţia lui, pentru că el trebuie să joace, nu are nevoie să se gândească la bani acum. L-am sfătuit să semneze prelungirea contractului şi cred că va semna. Cu Dinamo nu a fost vorba de bani, el a avut alte gânduri. A dat timpul înapoi şi a văzut cam ce s-a întâmplat cu el. Mi-a zis: „Tată, dacă nu mi se oferă o şansă să joc, mai bine plec”. Nu numai Viitorul îl vrea, sunt mai multe echipe”, a declarat Florentin Petre la DolceSport.

13 ianuarie 2016

Un comentariu To “Ultima oră! Florentin Petre a dezvăluit la ce echipă va juca Patrick”

 1. Bună ziua,

  Sunt Gheorghita, îndrumător într-un proiect internaţional de excepţie.
  Vă ofer posibilitatea reală și extrem de avantajoasă de suplimentare a veniturilor, lucrând de acasă, în timpul liber, în acest proiect! Veţi fi plătit după cât munciţi, prin contract legal, de comision.
  Se începe cu training oferit gratuit, fiind necesare:
  – acces la un computer conectat la Internet,
  – minimă experienţă de utilizare a lui,
  – cunoștințe de navigare pe Internet,
  – răbdare,
  – perseverenţă şi
  – seriozitate maximă.
  Acest proiect este unul care are la bază foarte multă seriozitate și care are un potențial uriaș. Prin intermediul acestui proiect veți avea multe avantaje:
  • Lectiile pe care le-ați urma (trainingul gratuit) v-ar învăța foarte multe despre lumea afacerilor și despre dezvoltarea personală, de care mulți români au nevoie în ziua de azi când stresul ne urmărește mereu.
  • După 3 luni de activitate și atingerea unui prag de realizări veți primi o scrisoare de recomandare prin care se atestă că ați dobândit experiență în domeniul marketingului, scrisoare care reprezintă un avantaj foarte mare față de cei care nu au așa ceva atunci când doresc să se angajeze.
  • Un alt avantaj este acela al banilor, pentru că cei care aderă la acest proiect acum, înainte să înceapă etapa a doua, au șansa să câștige mult mai mulți bani, față de cei care se vor înscrie după.
  • Activitatea este ușoară; aceasta implică lucrul pe calculator, cel mult o oră zilnic și este facută de acasă.
  • Veți beneficia din partea mea de un sprijin real, oferit cu toată căldura; vă ofer experiența mea.
  Acordaţi-vă o şansă! Gândiți pozitiv!
  În cazul in care nu aveti timp pentru a lucra în acest proiect și aveți prieteni/rude care au nevoie de o scrisoare de recomandare sau de bani în plus, vă rog să le spuneți să ia contact cu mine prin e-mail. Voi trata pe toată lumea cu respect deplin.

  Vă doresc o zi plină de satisfacții.
  Dacă sunteţi interesat să aflaţi detalii, vă rog să trimiteţi un email la adresa: gigiapetrei@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca