Unul dintre fotbaliștii de bază pleacă de la Steaua. „Pregătim fără el echipa”

Unul dintre fotbaliștii de bază pleacă de la Steaua. „Pregătim fără el echipa”

Steaua îl va vinde în această vară pe Cristi Tănase. Fotbalistul nu mai vrea să continue în Ghencea, deoarece simte că e blazat și are nevoie de o nouă provocare. Antrenorul secund al campioanei, Nicolae Dică a dezvăluit că „roș-albaștrii” pregătesc sezonul fără „Dodel”.

În fiecare perioadă de transferuri, s-a vorbit despre faptul că Tănase va pleca de la Steaua. Jucătorul și-a dorit, ofertele nu au întâziat să apară, dar Tănase a rămas de fiecare dată în tricoul roșu și albastru. De data aceasta, jucătorul nu mai este dispus să continue în România, iar Becali vrea să-l vândă. Nicolae Dică a dezvăluit că ofertele pentru mijlocaș sunt luate foarte serios în calcul, iar planurile pentru Liga Campionilor și sezonul următor nu-l includ.

„Tănase și-a făcut foarte bine treaba la Steaua în cei șase ani petrecuți aici. El a dovedit că este un profesionist și își dorește foarte mult să plece. Știm că există interes pentru el.
Sper să se rezolve cât mai repede. Este benefic pentru el să joace în străinătate. Tănase și-a făcut treaba aici și este momentul să schimbe echipa. În filosofia noastră de antrenamente, ne pregătim fără Tănase în echipă”, a spus Nicolae Dică.

Tănase joacă la Steaua din 2009, când a venit de la FC Argeș, pentru suma de 1,8 milioane de euro. În prezent, este cotat la 2,3 milioane de site-ul de specialitate transfermarkt.de.

15 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca