Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Concluzia lui Vasile Miriuţă după finala Champions League: ”A câştigat echipa care a jucat mai slab!”

Champions League Publicat pe 11 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21223424/2/screenshot-225.png

Vasile Miriuţă, fost antrenor la gruparea CFR Cluj, consideră că învingătoarea Manchester City a jucat mai slab decât pierzătoarea Inter Milano în finala Champions League.

Analistul emisiunii Studio UEFA Champions League i-a lăudat pe italieni pentru buna organizare, agresivitate şi presingul făcut în jumătatea adversă, care i-a forţat pe ”cetăţeni” să joace de multe ori în spate.

Realizările Interului într-o finală pierdută

”Nu sunt dezamăgit! În seara asta (n.r.- sâmbătă) a câştigat echipa care a jucat mai slab. Ăsta e adevărul! Pentru că Inter a fost foarte bine organizată, a avut agresivitate, nu i-a lăsat să joace, a făcut presing în jumătatea adversă. De multe ori i-au forţat să joace în spate.

Într-adevăr, a venit acea ocazie sau fază în care apărarea celor de la Inter a greşit. A greşit şi Bastoni, acolo nu trebuia să iasă, trebuia să stea în 16 metri. Acea pasă, senzaţională finalizare a lui Rodri.

Cum au spus şi colegii mei de platou, au fost acele mari ocazii care la un meci ca acesta nu ai voie (n.r.- să le ratezi). Ai jumătate de ocazie, trebuie să dai gol contra unei echipe ca Manchester City!”, a comentat Vasile Miriuţă în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

Manchester City a câştigat, sâmbătă seară, pentru prima dată principala competiţie intercluburi europeană, Liga Campionilor, învingând Inter Milano, scor 1-0, în finala disputată la Istanbul.

Pentru City sezonul 2022/2023 este unul istoric, în care a reuşit tripla: campionatul Angliei, Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

Tehnicianul Pep Guardiola a reuşit tripla campionat, Cupă, Liga Campionilor şi la Barcelona în 2009.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri