VIDEO N’Doye își înfruntă echipa de suflet! ASA Târgu Mureș are parte deja de primul test, duminică, în direct pe Look TV

VIDEO N’Doye își înfruntă echipa de suflet! ASA Târgu Mureș are parte deja de primul test, duminică, în direct pe Look TV

Vicecampioana României are parte de un test adevărat, încă din prima etapă de campionat, în fața unei echipe care are obiective îndrăznețe în acest sezon, după un altul negru.

Marea dragoste a lui Ousmane N’Doye, Dinamo, se deplasează duminică la Târgu Mureș, într-un meci cu miză, încă din prima etapă a Ligii 1. Vicecampioana ASA promite un campionat de poveste, însă și ”câinii” sunt puși pe fapte mari. Ambele echipe și-au fixat ca obiectiv un loc pe podium, dar în realitate visează chiar la mai mult.

Formația din Târgu Mureș e cu ochii pe favorita Steaua și e gata să speculeze orice pas greșit și orice slăbiciune a ”roș-albaștrilor”, în timp ce Dinamo nu a uitat ultimele umilințe și le promite fanilor un sezon de vis.

ASA Târgu Mureș – Dinamo se va juca duminică, de la orele 21.00 și va fi transmis în direct de postul de televiziune Look TV.

6 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca