Ultima oră
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!
”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit ”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit

VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21564377/3/munteanu.jpg

Partida Farul - CFR Cluj, din runda 5 a play-off-ului Superligii, va avea loc vineri, de la 20:30 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante ale meciurilor din campionatul României se văd în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

 

Louis Munteanu a deschis scorul cu o execuţie de mare rafinament. Tânărul atacant a preluat perfect încareu, apoi l-a fentat pe Boben şi a reluat în plasa laterală.

Farul vine după victoria cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova, din runda trecută şi a intrat în lupta pentru locurile ce duc în preliminariile cupelor europene. Constănţenii se află pe poziţia a 4-a în Superliga, la doar 2 puncte de CFR Cluj, ocupanta locului 2.

De cealaltă parte, CFR vine după înfrângerea de acasă, scor 1-0, cu FCSB şi are 31 de puncte în acest moment. Ardelenii îşi doresc să încheie sezonul pe poziţia a doua, dar nu vor avea o misiune uşoară.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele