VIDEO Super ofertă pentru viitorii miri! Zâmbetul perfect pentru nuntă e asigurat!

VIDEO Super ofertă pentru viitorii miri! Zâmbetul perfect pentru nuntă e asigurat!

Ștefania și Constantin își vor uni în curând destinele. Pentru că vor să aibă un zâmbet perfect atunci când vor spune „da” în fața ofițerului de stare civilă, tinerii s-au grăbit să profite de oferta destinată mirilor.

Mai exact, un cabinet stomatologic din Cluj le oferă două tratamente medicale la preț de unul. „Oferta mi s-a părut super OK, am dezbătut subiectul împreună cu prietena mea și am zis să nu mai stăm pe gânduri”, mărturisește viitorul mire.

Ștefania știe că cel mai bun accesoriu al unei rochii de mireasă este un zâmbet impecabil. „Când am venit acasă și mi-a spus despre ofertă mi s-a părut că merită și m-am gândit că, pe lângă o rochie wow, trebuie să ai și un zâmbet care să fie la fel”, este de părere viitoarea mireasă.

Nu doar cei care se pregătesc de nuntă pot obține un zâmbet perfect. De oferta specială pot beneficia și persoanele deja căsătorite. Cristi și Anda au fost la fel de încântați de tratamentele medicale la ofertă. „Am beneficiat de un tratament de albire, pe care l-am urmat acasă, care mi se potrivește”, povestește tânăra. O completează soțul ei: „Eu pot să spun că le-am experimentat pe toate. De la carii până la implant, albire, detartraj, periaj. Cred că am avut all inclusive”.

Reprezentanții cabinetului stomatologic spun că pachetul promoțional e forma lor de a-i susține pe viitorii miri. În plus, e o bună oportunitate de a încuraja vizita la dentist. „Se bucură, își fac programări împreună cu soția sau soțul. Vin deodată și beneficiază de această ofertă”, explică dentistul.

Așadar, după ce ați stabilit toate detaliile marelui eveniment, nu uitați că zâmbetul perfect este cel care apare în fotografiile de nuntă. Programați o vizită la dentist.

4 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca